Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine hırka vermek

Rüyada birine hırka vermek

Rüyada birine hırka vermek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine hırka vermek gördüyseniz:

  • Değişik dost çevrelerinden ilginç teklifler alabilirsiniz.

Rüyada ölüye hırka vermek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bordo hırka görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek hırkası görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, rahatın yerine geleceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fıstık yeşili hırka görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski hırka giymek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine alamet eder.

Rüyada krem rengi hırka giymek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, düzenli bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yün hırka giymek bazı zevklerinden geri kalacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri renk hırka görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments