Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo hırka görmek

Rüyada bordo hırka görmek

Rüyada bordo hırka görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bordo hırka gördüyseniz:

  • Her kafadan çıkan seslere veya önerilere kulak vermek yerine, kimi dinleyeceğiniz konusunda daha seçici davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada bordo hırka görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada bordo renk elbise giymek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine yorulur.

Rüyada bordo şapka görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bordo oje görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada bordo tuvalet giymek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, şansının ve bahtının döneceğine delalet eder.

Rüyada bordo gelinlik giymek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine işarettir.

Rüyada bordo ayakkabı giymek sabırla hayatına devam edeceğine, sıkıntıların son bulacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına delalettir.

Rüyada bordo renk ceket giymek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, hem yeni yerler göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments