Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik programı görmek

Rüyada evlilik programı görmek

Rüyada evlilik programı görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada evlilik programı gördüyseniz:

  • İçki, kumar veya benzeri şeylerden uzak durmalı ya da en azından ölçüyü elden kaçırmamalısınız.

Rüyada evlilik programı görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada program görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, stresinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada bilgisayar programı görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evlenme programı görmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tv programı görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine işarettir.

Rüyada yarışma programına katılmak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, anne baba dualarının alınacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon programı görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada programa katılmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments