Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarışma programına katılmak

Rüyada yarışma programına katılmak

Rüyada yarışma programına katılmak çok başarılı olacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına inanılır.

Rüyada yarışma programına katılmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileri sonlandırma, bazı iş birliklerini bozma ya da bazı işlere zarar verme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada yarışma programına katılmak canın ve malının da her zaman güvende olacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine işaret eder.

Rüyada programa katılmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalettir.

Rüyada yarışma programı izlemek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına yorulur.

Rüyada evlilik programı görmek elde edilecek menfaatlere, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada ders programı görmek bir üniversitede hoca olunacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işarettir.

Rüyada televizyon programına çıkmak çektiği zorlukların biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tv programı görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, adını herkese duyuracağına yorulmaktadır.

Rüyada program görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, bunun için sabırsızlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments