Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada programa katılmak

Rüyada programa katılmak

Rüyada programa katılmak mutluluğunun daim olacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, sıkıntılı günler geçirileceğine, güvensizlik duymaya, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada programa katılmak gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Rüyada yarışma programına katılmak bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine tabir olunur.

Rüyada programa katılmak çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına tabir olunur.

Rüyada ders programı görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, büyük bir başarının elde edileceğine inanılır.

Rüyada tv programı görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine delalettir.

Rüyada televizyon programına çıkmak kendini toparlayamayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine delalet eder.

Rüyada program görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine alamet eder.

Rüyada televizyon programı görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulur.

Rüyada evlenme programı görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments