Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada program görmek

Rüyada program görmek

Rüyada program görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, atılan adımların boşa gideceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine delalet eder.

Rüyada program gördüyseniz:

  • Kendinizi etrafa ya da beğendiğiniz kişiye çok sevdireceksiniz.

Rüyada radyo programı yapmak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenme programı görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine işarettir.

Rüyada bilgisayar programı görmek amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon programına çıkmak güzel günler geçireceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada program görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına işarettir.

Rüyada programa katılmak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına inanılır.

Rüyada yarışma programına katılmak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine alamet eder.

Rüyada tv programı görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments