Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik kararı vermek

Rüyada evlilik kararı vermek

Rüyada evlilik kararı vermek zorlukların yaşanacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada evlilik kararı vermek gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın bilinçaltınızda aldığınız kararlar var veya belli bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Rüyada evlilik kararı vermek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına yorulur.

Rüyada evliliğe karar vermek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlilik kararı almak insanlara yol göstereceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Rüyada araba almaya karar vermek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kararmış hava görmek güzel ve önemli işler yapacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada karar vermek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına yorulur.

Rüyada kendini kararmış görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada bebek yapmaya karar vermek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments