Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kararmış görmek

Rüyada kendini kararmış görmek

Rüyada kendini kararmış görmek sorunlarının yakında biteceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına inanılır.

Rüyada kendini kararmış gördüyseniz:

  • Kafanızın karışık olması istikrarsız bir profil çizmenize neden olabilir.

Rüyada kararmış insan görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizi kararmış görmek büyük başarılara imza atacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüzüğün kararmasını görmek ilerleyemeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kararmış tencere görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada karar vermek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada kararmış gümüş kolye görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, günaha gireceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini kararmış görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kararmış yüz görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments