Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik fotoğrafı görmek

Rüyada evlilik fotoğrafı görmek

Rüyada evlilik fotoğrafı görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada evlilik fotoğrafı gördüyseniz:

  • Düşünce tarzınız bir yapı, bir plan içinde olsun.

Rüyada evlilik fotoğrafı görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada evlilik fotoğrafını görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine işarettir.

Rüyada evlilik teklif etmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinden evlilik teklifi almak geçim sıkıntısından kurtulacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına alamet eder.

Rüyada falda evlilik görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada evlilik yüzüğünü satmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın evlilik yüzüğü takmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine rivayet eder.

Rüyada parmağında evlilik yüzüğü görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments