Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyle alışveriş yapmak

Rüyada anneyle alışveriş yapmak

Rüyada anneyle alışveriş yapmak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada anneyle alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz yüzünden duygusal ilişkilerinizin uyumunu bozabilirsiniz.

Rüyada anneyle alışveriş yapmak bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Rüyada annemle alışveriş yapmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına rivayet eder.

Rüyada anneyle alışverişe gitmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada alışverişi yapmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada market alışverişi yapmak her attığı adımı paraya çevireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına tabir olunur.

Rüyada mağazada alışveriş yapmak işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle alışveriş yapmak çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına tabir olunur.

Rüyada bebek alışverişi yapmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments