Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giyim alışverişi yapmak

Rüyada giyim alışverişi yapmak

Rüyada giyim alışverişi yapmak dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada giyim alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenize ya da rahatlamanıza katkısı olabilecek yenilikler yapılabilir.

Rüyada giyim alışverişi yapmak saygınlık göreceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına inanılır.

Rüyada güzel giyimli kadın görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, parasının ve canın güvende olacağına inanılır.

Rüyada giyim mağazasına girmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine işaret eder.

Rüyada güzel giyimli insanlar görmek donatacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine yorulur.

Rüyada iyi giyimli erkek görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada giyim almak dileklerinin de kabul olacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada giyim mağazası görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada güzel giyimli erkek görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, parasız günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments