Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağazada alışveriş yapmak

Rüyada mağazada alışveriş yapmak

Rüyada mağazada alışveriş yapmak tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mağazada alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarına elindeki imkanları göstermek için hoş sürprizler yapabilirsin.

Rüyada mağazadan alışveriş yapmak güzel günler yaşanacağına, başarılarının daim olacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mağazada alışveriş yapmak aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alışveriş mağazası görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada giyim mağazasına girmek isteklerine kavuşacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada takı mağazası görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, birlikteliğe başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada perde mağazası görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mağaza sahibi olduğunu görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalettir.

Rüyada oyuncak mağazası görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments