Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadının düğününü görmek

Rüyada evli kadının düğününü görmek

Rüyada evli kadının düğününü görmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli kadının düğününü gördüyseniz:

  • Potansiyelinizi fark etmeniz yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmek istemenize neden olabilir.

Rüyada evli kadının düğününü görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına işaret eder.

Rüyada evli kızının düğününü görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli birinin düğün görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada evli birinin düğünü olduğunu görmek insanların hayır dualarını alacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada evli birinin düğününü görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, güzel günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliyken kendi düğününü görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, dileklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada evli birinin düğününe gitmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına delalettir.

Rüyada evli birinin düğün hazırlığı görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments