Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birinin düğününü görmek

Rüyada evli birinin düğününü görmek

Rüyada evli birinin düğününü görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, sorunlarını bitireceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli birinin düğününü gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konuları geciktirmeden ele almanızda fayda var.

Rüyada evli kızının düğününü görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına işarettir.

Rüyada evli kadının düğününü görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına rivayet eder.

Rüyada evli birinin düğünü olduğunu görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli birine düğün yapmak kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli kişinin düğününü görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada evliyken kendi düğününü görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli birinin düğününe gitmek attığı adımların boşa gideceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalet eder.

Rüyada evli birinin düğün görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments