Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyken kendi düğününü görmek

Rüyada evliyken kendi düğününü görmek

Rüyada evliyken kendi düğününü görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, büyük bir yenilgi alacağına, bereketin ve verimin olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evliyken kendi düğününü gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren tavsiyeler söz konusu olabilir.

Rüyada evli birinin düğününe gitmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Rüyada evli birine düğün yapmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada evli birinin düğün görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, rızkın çoğalacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evli olan birinin düğününü görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, fırsatların heba edileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli birinin düğün hazırlığı görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli birinin düğünü olduğunu görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada evli kişinin düğününü görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada evli kadının düğününü görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments