Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birinin düğünü olduğunu görmek

Rüyada evli birinin düğünü olduğunu görmek

Rüyada evli birinin düğünü olduğunu görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evli birinin düğünü olduğunu gördüyseniz:

  • Oraya buraya koşuşturmak yerine sabit bir yerde dostlarınızla birlikte olursanız daha mutlu olabilirsiniz.

Rüyada evli birinin düğün görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliyken kendi düğününü görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına yorulur.

Rüyada evli bir çiftin düğününü görmek patlama noktasına geleceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli birine düğün yapmak tamamlanmadan kalacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli birinin düğün hazırlığı görmek insanlara yol göstereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada evli kişinin düğününü görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, çok iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada evli kadının düğününü görmek hatalı yollara gireceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada evli birinin düğününü görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments