Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kişinin tekrar evlenmek

Rüyada evli kişinin tekrar evlenmek

Rüyada evli kişinin tekrar evlenmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, eve huzur dolacağına, zaferler kazanacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada evli kişinin tekrar evlenmek gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışları sizin için öğretici olabilir.

Rüyada evli kişinin tekrar evlenmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada evli bir kişinin tekrar evlendiğini görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada evli olduğun kişiyle tekrar evlenmek hem ün sahibi olacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli olduğu kişiyle tekrar evlenmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine delalettir.

Rüyada evliyken tekrar evlendiğini görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini görmek elde edilen nasibin artacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli birinin eşiyle tekrar evlendiğini görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments