Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadini hamile görmek

Rüyada evli kadini hamile görmek

Rüyada evli kadini hamile görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, mal kaybına uğrayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli kadini hamile gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, engelleyen veya yavaşlatan durumları çözebilmek için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Rüyada evli kadini hamile görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına tabir olunur.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalet eder.

Rüyada evli kızının hamile olduğunu görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet eder.

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına alamet eder.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada evli ve hamile olduğunu görmek olmayacak hayallere kapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, şifa göreceğine inanılır.

Rüyada evli ve hamile olmak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet eder.

Rüyada kendini evli ve hamile görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments