Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadın gelinlik giymek

Rüyada evli kadın gelinlik giymek

Rüyada evli kadın gelinlik giymek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, güzel günlerin sona ereceğine, başarılarının düşeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli kadın gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Yeni bir ortaklık teklifi dahi alabilirsiniz.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giymek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli kadının gelinlik giymek tartışmalı durumların sona ereceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli kadının gelinlik giydiğini görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli kadın gelinlik giymek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, düzenin kurulacağına işaret eder.

Rüyada evli kadının beyaz gelinlik giymek yanlış yatırımlar yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli kadının gelinlikle görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına inanılır.

Rüyada evli kadını gelinlikli görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments