Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadını gelinlikli görmek

Rüyada evli kadını gelinlikli görmek

Rüyada evli kadını gelinlikli görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına tabir olunur.

Rüyada evli kadını gelinlikli gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var.

Rüyada evli kadının beyaz gelinlik giymek belalara denk gelmeyeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli kadını gelinlikli görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına delalettir.

Rüyada evli kadının gelinlik görmek zengin bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada evli kadını gelinlikle görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine alamet eder.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giymek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, spora başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir kadını gelinlikle görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine alamet eder.

Rüyada evli kadın gelinlik giymek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments