Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek

Rüyada evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek

Rüyada evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, makamının ve ününün artacağına, bol kazanç elde edeceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Bir anlaşma üzerinde etkisi olabilecek bir kişiyi rahatsız etmemenizde fayda var.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giymek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli kadın gelinlik giymek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine yorulur.

Rüyada evli kadının gelinlik giymek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, imkanlarının genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada evli kadının gelinlik giydiğini görmek parasız kalacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına işaret eder.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada evli kadının beyaz gelinlik giymek yenilgiye uğramış hissedeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli kadını gelinlikle görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, aydınlanacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada evli kadının gelinlik görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments