Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadının gelinlik giydiğini görmek

Rüyada evli kadının gelinlik giydiğini görmek

Rüyada evli kadının gelinlik giydiğini görmek rahat bir işe girileceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada evli kadının gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Olayların yatışmasını bekleyin.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giymek sevindirici haberler alınacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada evli kadının gelinlik giymek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, küslüklerin biteceğine inanılır.

Rüyada evli kadının beyaz gelinlik giymek eşit davranılacağına, planlarının gerçekleşeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli kadının gelinlik giydiğini görmek nimetin ve kazancın artacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işaret eder.

Rüyada evli kadın gelinlik giymek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bir kadını gelinlikle görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada evli kadının gelinlik görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments