Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadının gelinlik giymek

Rüyada evli kadının gelinlik giymek

Rüyada evli kadının gelinlik giymek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, sıkıntıların aşılacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, çok zengin olacağına alamet eder.

Rüyada evli kadının gelinlik giymek gördüyseniz:

  • İlgiyi hak eden özel bir ilişkinize sahip çıkın.

Rüyada evli kadının gelinlik giymek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, hayat boyu çok sevileceğine rivayet eder.

Rüyada evli kadının beyaz gelinlik giymek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada evli kadın gelinlik giymek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek çıkmaza düşeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına tabir olunur.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giymek rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli kadının gelinlik giydiğini görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına işaret eder.

Rüyada evli kadının gelinlik görmek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalettir.

Rüyada evli kadının gelinlikle görmek büyük mutluluk duyulacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments