Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadının gelinlikle görmek

Rüyada evli kadının gelinlikle görmek

Rüyada evli kadının gelinlikle görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine inanılır.

Rüyada evli kadının gelinlikle gördüyseniz:

  • Bazı konulardan bazı dersler çıkartabilirsiniz.

Rüyada evli kadının gelinlik giymek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, sevdiği birine hediye alacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli kadını gelinlikle görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, işlerinin çok açılacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalettir.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giymek iyilik görüleceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına inanılır.

Rüyada evli kadının gelinlik görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine tabir olunur.

Rüyada evli kadının beyaz gelinlik giymek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, her zaman sevgi göreceğine inanılır.

Rüyada evli kadını gelinlikli görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işarettir.

Rüyada evli bir kadını gelinlikle görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada evli kadının gelinlik giydiğini görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments