Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile değilken hamile olduğunu görmek

Rüyada hamile değilken hamile olduğunu görmek

Rüyada hamile değilken hamile olduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine yorulur.

Rüyada hamile değilken hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Yumuşatıcı cümlelerin işe yaraması zor görünüyor.

Rüyada evli değilken hamile kalmak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada hamile değilken hamile olduğunu görmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile değilken doğum yapmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada evli değilken hamile olduğunu görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinle değil başkasıyla evlenmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı birini hamile görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olmak aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kızının hamile olduğunu görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments