Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile değilken doğum yapmak

Rüyada hamile değilken doğum yapmak

Rüyada hamile değilken doğum yapmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, kolay yollardan kazanacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, geçiminin zor hale geleceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile değilken doğum yapmak gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza düzen getirmeniz karlı değişimlerin yolunu açabilir.

Rüyada hamile değilken doğum yapmak gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine inanılır.

Rüyada evli değilken hamile kalmak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli değilken hamile olduğunu görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada hamile değilken hamile olduğunu görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, konuşmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle değil başkasıyla evlenmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile olmak doğum yapmak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadının doğum yapmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin duracağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada hamile olup doğum yapmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments