Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle değil başkasıyla evlenmek

Rüyada sevdiğinle değil başkasıyla evlenmek

Rüyada sevdiğinle değil başkasıyla evlenmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine, işlerin bir anda azalacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle değil başkasıyla evlenmek gördüyseniz:

  • İlişkilerin güçlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada sevdiğinle değil başkasıyla evlenmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada hamile değilken doğum yapmak hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada hamile değilken hamile olduğunu görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli değilken hamile kalmak işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli değilken hamile olduğunu görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, maddi anlamda zayıflayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle evlenmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinden başka biriyle evlenmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, layık olduklarına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin evlendiğini duymak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments