Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kına gecesini görmek

Rüyada başkasının kına gecesini görmek

Rüyada başkasının kına gecesini görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, adını kirleteceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kına gecesini gördüyseniz:

  • Belli bir yoldan gitmek için kimseye söz vermemelisiniz.

Rüyada kendi kına gecesini görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, patron olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasının kına gecesini görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kına gecesi görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kına gecesi görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, gelişeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının kına gecesi görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada başka birinin kına gecesini görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada kına gecesine gittiğini görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına alamet eder.

Rüyada birinin kına gecesini görmek helal ekmek yiyeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments