Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kına geceni görmek

Rüyada kendi kına geceni görmek

Rüyada kendi kına geceni görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi kına geceni gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler gönüllü olarak da ihtiyaç duyulan yerlere müdahale gerçekleştirebilirler.

Rüyada kına gecesi için hazırlanmak elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının kına gecesini görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada başka birinin kına gecesini görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yönetici olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kına gecesi görmek kırılacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kına gecesine hazırlanmak rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kına gecesi görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kendinin kına gecesini görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada kına gecesinde bindallı giymek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, zengin olunacağına, ticarete adım atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments