Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına gecesine gittiğini görmek

Rüyada kına gecesine gittiğini görmek

Rüyada kına gecesine gittiğini görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kına gecesine gittiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya ailenizle ilgili konulara daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada kına gecesi kıyafeti görmek sağlığının bozulmayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, kindar olacağına alamet eder.

Rüyada kına gecesi hazırlığı yapmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kına gecesi hazırlığı görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına rivayet eder.

Rüyada kızının kına gecesini görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kına geceni görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına alamet eder.

Rüyada kına gecesi elbisesi görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kına gecesinde oynamak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, yakında hedefine ulaşacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kına gecesini görmek siparişlerinin çoğalacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments