Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kına gecesini görmek

Rüyada birinin kına gecesini görmek

Rüyada birinin kına gecesini görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, yorulacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kına gecesini gördüyseniz:

  • Hatalı kararlar verebilir yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada kızının kına gecesini görmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalet eder.

Rüyada ablanın kına gecesini görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kına gecesini görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kına gecesini görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine işaret eder.

Rüyada kına gecesi için hazırlanmak rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine delalettir.

Rüyada başkasının kına gecesi görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kına gecesinde oynamak çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kendinin kına gecesini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments