Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin kına gecesini görmek

Rüyada kardeşinin kına gecesini görmek

Rüyada kardeşinin kına gecesini görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kına gecesini gördüyseniz:

  • Her konuda çabuk davranmanız menfaatinizedir.

Rüyada kardeşinin kına gecesini görmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kına geceni görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin kına gecesini görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına yorulur.

Rüyada başkasının kına gecesi görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kına gecesini görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kına gecesi hazırlığı görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada evli birinin kına gecesini görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kına gecesinde bindallı giymek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments