Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kişinin düğününü görmek

Rüyada evli kişinin düğününü görmek

Rüyada evli kişinin düğününü görmek sorunların çabucak atlatılacağına, başarı için fırsatların artacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada evli kişinin düğününü gördüyseniz:

  • Bazı olay veya düzenlemelerin asla değişmeyeceğini veya bazı şeyleri bir araya gelemeyeceğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada evli kişinin düğününü görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, yalan söylemeyeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliyken kendi düğününü görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada evli olan birinin düğününü görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, yoğun duygular yaşayacağına delalettir.

Rüyada evli bir çiftin düğününü görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, kem gözlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli kadının düğününü görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret eder.

Rüyada evli kızının düğününü görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli birinin düğününe gitmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli birine düğün yapmak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments