Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birini boşanmış görmek

Rüyada evli birini boşanmış görmek

Rüyada evli birini boşanmış görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli birini boşanmış gördüyseniz:

  • Hayallerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz.

Rüyada evli birini boşanmış görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, ekmeğinin çoğalacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli birini boşanırken görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada boş ayakkabı kutusu görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada boş saksı görmek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada boşanıyor görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine alamet eder.

Rüyada kendini boş bir evde görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada boş mezara girmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babasını boşanmış görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments