Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş saksı görmek

Rüyada boş saksı görmek

Rüyada boş saksı görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş saksı gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalı, öfkenizi veya sevginizi abartılı gösterilerden uzak şekilde ifade etmelisiniz.

Rüyada boş saksı görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, yarınlarına inanacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş çiçek saksısı görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, sorumlu tutacağına, iç sıkıntınızın azalacağına alamet eder.

Rüyada saksı taşımak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada saksıda acı biber görmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, kötülüklerden uzak olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine delalet eder.

Rüyada saksılarda çiçekler görmek terfi alamayacağına, istediği evde oturacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret eder.

Rüyada saksıya tohum ekmek imza ve söz yetkisi edineceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine işarettir.

Rüyada saksıda yılan görmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada saksı içinde bitki görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments