Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş mezara girmek

Rüyada boş mezara girmek

Rüyada boş mezara girmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada boş mezara girmek gördüyseniz:

  • Olmasını çok istediğiniz şeyleri elde etmenize yardım edebilecek ilginç olaylar yaşanabilir.

Rüyada boş mezarın içine girmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada boş mezara girmek evliyseniz eşle iyi geçime, korkularından, kötü duygularından arınacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada boş bir eve girmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş binaya girmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada boş havuza girmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine işaret eder.

Rüyada boş küvete girmek hayallerindeki eve sahip olacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş kazılmış mezar görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kendi boş mezarını görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments