Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanıyor görmek

Rüyada boşanıyor görmek

Rüyada boşanıyor görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, hayatın pahalılaşmasına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine delalettir.

Rüyada boşanıyor gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız düşünülerek yapılan davranışlara ters tepki göstermemeye çalışmalısınız.

Rüyada boş daireler görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada boş kuyu görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işaret eder.

Rüyada boş fındık görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş binaya girmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, itibar kazanacağına işaret eder.

Rüyada boş mezar kazmak ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, herkesten ileriye gideceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş fişek görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada boş eve bakmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments