Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini boş bir evde görmek

Rüyada kendini boş bir evde görmek

Rüyada kendini boş bir evde görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına yorulur.

Rüyada kendini boş bir evde gördüyseniz:

  • Çevrenizin garip karşılayabileceği kimselerle ilişki geliştirme meylinde olmanız olasıdır.

Rüyada boş eski ev görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada boş eve bakmak stres içinde günler geçireceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına delalettir.

Rüyada boş evi badana yapmak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş ev yıkamak ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, canının sağ olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş boş ev görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına delalet eder.

Rüyada boş kiralık ev görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada boş ev temizlemek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine delalet eder.

Rüyada boş büyük ev görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments