Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birine sarılmak

Rüyada evli birine sarılmak

Rüyada evli birine sarılmak başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli birine sarılmak gördüyseniz:

  • Olayların korkunç hal almaması için sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Rüyada evli birine sarılmak yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, huzur ve şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir kadına sarılmak işlerinde başarı elde edeceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Rüyada evli bir erkeğe sarılmak kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, alanında marka bir isim olacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli oğlunun evlendiğini görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aydınlığa çıkılacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine delalet eder.

Rüyada evli kadının beyaz gelinlik giymek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, yeni şeyler deneneceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine işarettir.

Rüyada evli kadını gelin görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Rüyada kendini başkasıyla evli görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yeni yollara girileceğine, mutluluktan havalara uçacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments