Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini başkasıyla evli görmek

Rüyada kendini başkasıyla evli görmek

Rüyada kendini başkasıyla evli görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, şükrederek yaşayacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini başkasıyla evli gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli planlarınızın üzerinden geçmenizi veya bazı değişiklikler yapmanızı isteyebilirler.

Rüyada evli bir kadını görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada evli bir kadınla evlendiğini görmek yaşam tecrübesi edineceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına alamet eder.

Rüyada bir kişinin evli olduğunu görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli arkadaş görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada yeni evli olmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini yeni evli görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada evliyken başka biriyle öpüşmek başarıya giden yolların açık olacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli adamla yatmak değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments