Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli oğlunun evlendiğini görmek

Rüyada evli oğlunun evlendiğini görmek

Rüyada evli oğlunun evlendiğini görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, bir şeyden zarar görmeye, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına delalet eder.

Rüyada evli oğlunun evlendiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı o zaman uygulamaya koyabilirsiniz.

Rüyada evli oğlunun evlendiğini görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evli oğlunu evlendirmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hak yoluna döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu evli görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yüzünün her daim güleceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, kariyer edineceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine inanılır.

Rüyada evli bayanla evlenmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Rüyada evli birinin evlendiğini duymak ekmeğinin ve kazancının artacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli birini evlendirmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek geleceğe dair planlar yapacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments