Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir kadına sarılmak

Rüyada evli bir kadına sarılmak

Rüyada evli bir kadına sarılmak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, amaçlardan sapmaya, hayatının ağzının tadına göre olacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir kadına sarılmak gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı ön planda tutun.

Rüyada evli bir kadına sarılmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli birine sarılmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada evli bir erkeğe sarılmak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına rivayet eder.

Rüyada evli kadının elini tutmak özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine delalet eder.

Rüyada kadının evli olduğunu görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine delalettir.

Rüyada evli bir kadının evlendiğini görmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına yorulur.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giymek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, dertlerinin şifasını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli kadını gelinlikle görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments