Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadını gelin görmek

Rüyada evli kadını gelin görmek

Rüyada evli kadını gelin görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada evli kadını gelin gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya ortam değişiklikleri söz konusu olabilir.

Rüyada evli kadının gelin olduğunu görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, her zaman haklının yanında olacağına işarettir.

Rüyada evli kadını gelin görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada evli kadının gelin olmak kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada evli gelin görmek sorunların çözüm bulacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına işaret eder.

Rüyada evli olan birinin gelin olduğunu görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada evli birini gelin görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli birinin gelin olduğunu görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada evliyken gelin olduğunu görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments