Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir kadına aşık olmak

Rüyada evli bir kadına aşık olmak

Rüyada evli bir kadına aşık olmak çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bir kadına aşık olmak gördüyseniz:

  • Belli tavsiyelerde ya da önerilerde bulunurken dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada evli bir kadına aşık olmak çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evli kadına aşık olmak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, dinamik olacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada evliyken başkasına aşık olmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiyi evli görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, onlarla gönül birliği edeceğine rivayet eder.

Rüyada evli bir erkeğe aşık olmak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada evli bir adama aşık olmak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, büyük ve güzel işler yapacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada evli birine aşık olduğunu görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliyken aşık olmak beyaz ise güzel bir haber alınacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments