Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kişiyi evli görmek

Rüyada aşık olduğun kişiyi evli görmek

Rüyada aşık olduğun kişiyi evli görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi evli gördüyseniz:

  • Rahatlıkla başa çıkmanız mümkün olan şeyler size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Rüyada aşık olduğun kişiyi evli görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalettir.

Rüyada evliyken başkasına aşık olmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, mutluluğunun katlanacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına yorulur.

Rüyada evli kadına aşık olmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, kazancın gittikçe azalacağına işaret eder.

Rüyada evli adama aşık olmak maddi imkânlarının artacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına delalettir.

Rüyada evli bir kadına aşık olmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, kızı olanların da gelin edeceğine rivayet eder.

Rüyada evli bir erkeğe aşık olmak hanesine güneş doğacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliyken aşık olmak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, dualarının kabul olacağına inanılır.

Rüyada evli birine aşık olduğunu görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments