Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyken başkasına aşık olmak

Rüyada evliyken başkasına aşık olmak

Rüyada evliyken başkasına aşık olmak mutlu olacağınıza, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliyken başkasına aşık olmak gördüyseniz:

  • Yeni beceriler edinme veya yaşam standardınızı yükseltmenize yardım edecek başvurular yapma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada evli adama aşık olmak mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bir kadına aşık olmak evlat sahibi olunacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada evli bir erkeğe aşık olmak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, ters giden durumların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada evliyken başkasına aşık olmak malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada evli birine aşık olduğunu görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, herkesin şaşırtılacağına, tebrik edileceğine inanılır.

Rüyada aşık olduğun kişiyi evli görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada evliyken aşık olmak çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada evli bir adama aşık olmak kısmetinin bollaşacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments