Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir erkeğe aşık olmak

Rüyada evli bir erkeğe aşık olmak

Rüyada evli bir erkeğe aşık olmak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğe aşık olmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz artıyor.

Rüyada evli bir erkeğe aşık olmak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine tabir olunur.

Rüyada evli adama aşık olmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliyken başkasına aşık olmak çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiyi evli görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli bir kadına aşık olmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine inanılır.

Rüyada evli kadına aşık olmak kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, kendini bunu başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada evli bir adama aşık olmak sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada evliyken aşık olmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eşlerin boşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments