Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyken aşık olmak

Rüyada evliyken aşık olmak

Rüyada evliyken aşık olmak alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, huzur dolu günler geçireceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına inanılır.

Rüyada evliyken aşık olmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı plan ya da projeler farklı fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada evli bir adama aşık olmak hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Rüyada evli bir erkeğe aşık olmak çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli adama aşık olmak çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada evli bir kadına aşık olmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, gözyaşı dökeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliyken başkasına aşık olmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine inanılır.

Rüyada evliyken aşık olmak büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli birine aşık olduğunu görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi evli görmek hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments