Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadına aşık olmak

Rüyada evli kadına aşık olmak

Rüyada evli kadına aşık olmak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli kadına aşık olmak gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız oluşunuz ufak aksaklıklar çıkartabilir.

Rüyada evli bir kadına aşık olmak ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işarettir.

Rüyada evli kadına aşık olmak hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun kişiyi evli görmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli bir adama aşık olmak parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına alamet eder.

Rüyada evli adama aşık olmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliyken aşık olmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, eksiklerinin farkına varacağına alamet eder.

Rüyada evli birine aşık olduğunu görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliyken başkasına aşık olmak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments