Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir erkekle evlendiğini görmek

Rüyada evli bir erkekle evlendiğini görmek

Rüyada evli bir erkekle evlendiğini görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, ruhuna hayrat yapılacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada evli bir erkekle evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda size güç gösteren veya baskı kurmaya çalışan kişilerle gerçeklerden ayrılmayarak başa çıkabilirsiniz.

Rüyada evli erkekle evlenmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına inanılır.

Rüyada evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işaret eder.

Rüyada evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, huzura kavuşacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına delalet eder.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, birçok engelin aşılacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına işarettir.

Rüyada evli bir erkeğin evlendiğini görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına delalet eder.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına yorulur.

Rüyada evli bir erkekle evlendiğini görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, kötü duygularını yeneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments